24.10.2013

Shine Bright Like A Star! - Hohda kirkkaana kuin tähti!

Viime viikkoina ja kuukausina on työrintamalla ollut monenlaisia TÄHTIHETKIÄ...
Elokuussa oli vuoden odotetuin tapahtuma eli konferenssi. Upea risteilyaluksemme M/S PartyLite seilasi maailman merillä ja välillä vähän maallakin. Kannella hääri aluksen miehistö viihdyttäen parhaansa mukaan lähes tuhatpäistä matkustajien joukkoa.

Myös kapteenimme suloinen ja tomera reissunalle oli mukana risteilyllä ja onneksi niin, sillä muuten merirosvot olisivat siepanneet aluksemme ja ryöstäneet aarteemme...

Jarkko Tamminen, Reissunalle & kapteeni
(Kuva: Jesse Terho)
Risteilyisännän roolissa (ja lukuisissa muissa rooleissaan) oman antinsa ohjelmaan toi hulvattoman hauska ja äärimmäisen taitava imitaattori Jarkko Tamminen, jonka ammattitaitoa oli hieno päästä seuraamaan välillä jopa niinkin läheltä kuin päätähtemme kainalosta…

Muina tähtiartisteina risteilyaluksellamme loistivat pianisti Lenni-Kalle Taipale, show-bändi Osmo´s Cosmos, tulishowryhmä Flamma ja aina niin ihanat StepUp Dancers–tanssiryhmän taitavat miestanssijat.

Flamma & StepUp Dancers
(Kuva: Jesse Terho)

Lenni-Kalle Taipale
(Kuva: Jesse Terho)


Syyskuussa olivat puolestaan ”bittitaivaan tähdet" kohdillaan, sillä saimme konsulttiemme käyttöön peräti kaksi uutta heidän työtään tukevaa työvälinettä. Ensin pyörähti käyntiin Kutsujen hallinta-ohjelma ja pian tämän jälkeen PartyLite konsulttien verkkokaupat avasivat ovensa. Ja mikä parasta, jokaisella konsultilla on ihan IKIOMA verkkokauppa! Näin asiakkaat pääsevät PartyLite ostoksille 24/7 kutsujen välilläkin – milloin tahansa ja missä tahansa (kunhan sieltä löytyy nettiyhteys…).

Nyt lokakuussa suunnittelemme ja viimeistelemme täydellä tohinalla päälliköillemme suunnattua tapahtumaa, Päällikköseminaaria, joka keskellä kiireistä sesonkia tarjoaa irtioton arjesta yhdessäolon merkeissä. Millaisiahan tähtiä näemmekään illallisella, kun teemana on ”Loista tähtenä”?
Itse asiassa jokainen konsulttimme on jo tähti, sillä ilman heitä PartyLite ei olisi näin loistava All Stars–joukkue, joka pelatessaan noudattaa ASML:n reilun pelin sääntöjä.

Tiesitkö muuten, että käynnistämme vuoden 2014 kunnon pamauksella! Tavoitteemme on järjestää Euroopassa tammikuun aikana yhteensä 60.000 kutsut. Kuulostaa hurjalta määrältä, mutta kaikki on mahdollista, sillä onhan meillä tähtikonsultit ja mm. suoramyynnin paras emännän-/isännänohjelma. Kotikutsut ovat hauska ja sosiaalinen tapahtuma, jossa emäntä/isäntä ja vieraat voivat yhdessä konsultin opastuksella tutustua tuotteisiimme sekä niiden tarjoamiin erilaisiin mahdollisuuksiin ja käyttötapoihin.

Mikset sinäkin aloittaisi PartyLite konsulttina?! Tai jos olet jo konsulttimme, niin tarjoa ihmeessä pelipaikkaa loistavassa tähtijoukkueessamme. Tarjoamme etuja, joiden avulla jokaisen pelaajan on helppoa loistaa tähtenä, jos vain itse niin tahtoo.

Aloita Fiksustartilla tai Pikastartilla – valinta on sinun!  Shine Bright Like A Star!


Fiksustartti & kaksi varauslahjaa
(Kuva: Sanna Oosi)

Pikastartti & kaksi varauslahjaa & tuoksubaari
(Kuva: Sanna Oosi)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti