26.6.2013

”Emme me muista päiviä. Me muistamme hetket.” (Cesare Pavese)

Päivät ja viikot kuluvat kuin siivillä, kun on hyvää seuraa ja mielekästä tekemistä. Arki on sujunut varsin mukavissa merkeissä ja mieleenpainuvia hetkiäkin olen menneinä viikkoina kokenut…
 Toukokuun viimeisen viikon vietin unelmapestissä, sillä olin työn puolesta ”matkaoppaana” Turkissa. Mikäs siellä oli olla, kun puitteet olivat hulppeat, sää suosi ja seurana oli iso joukko silminnähden tyytyväisiä ”asiakkaita”, joita sai halailla (kuten kuvasta näkyy)! :)
Reissun kohokohta oli ehdottomasti suomalaisten voitto EEC-Olympialaisissa. Tunnekuohu oli valtava, kun voittaja julistettiin - Suomen liput liehuivat ja hihkuimme yhteen ääneen suunnatonta iloa ja ylpeyttä tuntien. Voitto oli meidän, vaikkakin varsinaisen työn tekivät kilpailuihin osallistuneet sisukkaat ja sitoutuneet matkaajamme.

Kesäkuu alkoi  "kotimaisen elokuvan" maisemissa Päijänteen rannalla, jonne kokoonnuimme uusien Päälliköiden kanssa viettämään elämyksellistä viikonloppua.
Savutuvan Apaja on jo itsessään elämys, sillä perinnepiha-alueelle on koottu yli 30 keskiaikaista talonpoikaisrakennusta. Myös täällä saimme nauttia toistemme seurasta sekä runsaista ja makuhermoja kutkuttelevista herkuista.
Nauru ja iloinen puheensorina jatkui pitkälle iltaan asti!


Seuraava viikko vierähti Riikassa, joten taas maisema, maa ja ihmiset vaihtuivat. Nordicin Linjajohtajille esiteltiin tulevan syksyn upeat uutuudet. Tuotteet saivat niin mielettömän vastaanoton, että reaktioista päätellen syksystä tulee varmasti paras ikinä! Saimme myös nauttia paikallisista herkuista ja yllätyksistä, kuten vauhdikkaasta ”limusiinikyydistä” kaupungin läpi… Henkilökohtaisesti mieleenpainuvin hetki oli vierailu oopperassa, jossa saimme nauttia meille ”räätälöidystä” ainutlaatuisesta esityksestä. Huoneen tukalasta kuumuudesta huolimatta ihoni oli kananlihalla ja yritin aikani nieleskellä kyyneliä. Turhaan, sillä padot avautuivat, kun kuulin Toscan traagisen aarian ensimmäiset tahdit...
Ensimmäinen kertani oopperassa - hetki, jota en koskaan unohda!
                          Viime viikolla vuorossa oli kotimaan matkailua Jyväskylässä, jossa hioimme konferenssikuvioita kuntoon. Tästä en voi vielä paljastaa sen enempää… Ehkäpä elokuussa PartyLite toteuttaa jälleen yhden haaveistani ja muistan tuon hetken aina?

Olethan sinäkin mukana kokemassa hetkiä, jotka muistat ikuisesti?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti