2.5.2013

SoMea pukkaa!

Päivän sana on SoMe eli sosiaalinen media. Itse pärjäsin pitkään pelkästään kännykän ja sähköpostin avulla päivittäisistä rutiineista ja yhteydenpidosta. Jossain vaiheessa ystävät alkoivat kysellä, miksi en ole VIELÄ Facebookissa ja niinpä sitten avasin FB-tilin. Yllättäen minua pyysivät kaverikseen henkilöt, joita en ollut tavannut vuosiin! Hauskinta oli, että juttu jatkui siitä, mihin se oli kouluaikoina tai entisessä työpaikassa jäänyt. Vaikka kirjoittelu onkin vähäistä niin kurkkaus Faceen ja tiedän, missä rouva X (entinen neiti Y) mennä viipottaa ja mitä ruokaa hän tuli tänään laittaneeksi perheelleen…
Luokanopettajan työn vaihduttua PartyLiten kouluttajaksi olen alkanut viettää aikaani entistä enemmän SoMessa. Työhöni liittyvän informoitavan asian kun saa todella helposti ja nopeasti jaettua Facebookin kautta siellä oleville konsulteille ja päälliköille. Eihän se tietenkään korvaa henkilökohtaista kontaktia, mutta näin saavutan satoja ihmisiä yhdellä kertaa ja lähes reaaliajassa. Samalla voin lukea heidän tilapäivityksiään, jotka niin monesti ovat tuoneet hymyn omillekin kasvoilleni. Tykkää nappia on tullut painettua lukemattomia kertoja.
Joskus olen lueskellut toisten kirjoittamia blogeja, kuten tällä viikolla, kun ruotsalainen kollegani Birgitta aloitti oman bloginsa kirjoittamisen. Ja tässä sitä nyt ollaan! Tuskin ehdin Birgittaa onnitella uudesta ”aluevaltauksesta”, kun jo huomaan kirjoittavani tätä omaa (niin uskomatonta kuin se onkin) ensimmäistä blogitekstiäni!
Nyt jännittää lähes yhtä paljon kuin kuun vaihteessa, jolloin odottelin huhtikuun tuloksia. Itse asiassa huhtikuu meni loistavasti, sillä löimme viime vuoden huhtikuun! Nyt jännitän sitä, lukeeko blogiani kukaan ja keksinkö jutun juurta kirjoituksilleni? No, se jää nähtäväksi.
Tervetuloa seuraamaan, miten PartyLite on mukana minun arjessani ja myös juhlassa. :)

PS. Kokouksissa kirjoitan muistiinpanot (edelleen) ihan vaan kynällä tämän vihkon sivuille… ;)


8 kommenttia:

 1. Heippa Sanna!

  Tosi hienoa, että olet aloittanut blogin pitämisen! Toivottavasti saadaan tänne inspiroivia kuvia ihanista tuotteista ja hyviä vinkkejä meille konsulteille. Itse olen pitänyt sisustusblogia reilun vuoden ja Partyliten tuotteetkin siellä paljon pyörivät :) Ehkäpä tapaamme Nivalassa Partylite koulutuksessa. Minä olen toiminut nyt 7 kk konsulttina ja olen saanut elämääni ihan uudenlaista sisältöä ja ihan valtavasti iloa. Kevätkiertueella katselin teitä esiintymässä lavalla ja salaa haaveilen, että ehkäpä minullakin voisi olla lupaava ura Partylitellä. Haaveillahan saa aina!

  Mukavaa kevättä sinne ja tervetuloa tutustumaan toiseen harrastukseeni blogiini Modernia Maalaisromantiikkaa

  http://maalaisromantiikkaa.casablogit.fi/

  Iloisin terveisin

  Fanni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kevättä myös sinulle! Todella mukava kuulla, että PartyLite on tuonut elämääsi iloa ja uutta sisältöä.
   Lupaan laittaa myös kuvia tuotteista ja tekemistäni kutsupöydistä ja eiköhän niitä vinkkejäkin välillä tule jaettua. :)

   Poista
 2. Täällä toinen lukija ilmottautuu. Mukava päästä kurkistamaan sinun partylite arkeasi ja ehkäpä sitä juhlaakin täältä tulee löytymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne-Mari ja eiköhän juhlakin astu kuvioihin jossain vaiheessa. :)

   Poista
 3. täällä myös bloggaaja ja pl-konsultti ilmoittautuu lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 4. Olipas mukava huomata Facebookista, että PartyLiten henkilökuntaan kuuluvana olit perustanut blogin, jonka kautta saamme seurata kuulumisia hieman erilaisesta näkökulmasta! :)
  Tottakai sitä oli heti klikattava itsensä Lukijaksesi! ;)

  Itse olen suht uusi Konsultti, mutta jo tähän mennessä olen huomannut rakastavani suuresti tätä harrastusta. <3

  Tervetuloa piipahtamaan Valon Lumo-blogissani, jossa myös jaetaan innostusta tätä koukuttavaa harrastusta kohtaan:
  http://valonlumo.blogspot.fi

  Aurinkoisia kevätpäiviä toivotellen!

  T: Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Emppu ja ihana kuulla, että PartyLitesta on tullut sinulle rakas harrastus.
   Voin luvata, että näkökulmani on erilainen, sehän vasta tässä pikkuhiljaa kehittyy ja etsii muotoansa. Taidankin käydä kurkkaamassa sinun blogiasi. ;)

   Iloa ja auringonvaloa sinullekin!
   Sanna : )

   Poista