11.5.2013

PartyLite arkea, viikko 19/2013

Viikon kyydit: kaksi junamatkaa, kolme taksimatkaa, yksi lento ja laskematon määrä autokyytejä.


Viikon aikana nähdyt paikkakunnat: Hämeenlinna (ja kaikki paikkakunnat vilahdukselta junan ikkunasta välillä Hämeenlinna-Pasila) ja Helsinki.
Viikon työtehtävät: useita, mutta mm. aluekokoukseen osallistuminen + siellä koulutusosuus, konferenssin suunnittelua, pari puhelinpalaveria ja ”Kipinää kesään” –koulutuskierroksen läpikäynti ja valmistelevat työt eli pöytien rakentamista, arvontatuotteiden paketoimista, tuotteiden pakkausta, auton lastausta jne.
Viikon paras ruoka: grillatut jättikatkaravut, parsarisotto ja pistaasivinaigrette paikassa Salutorget, Helsinki.
Viikon moka: tuli tehtyä taas useampi(kin), mutta hotellilla tein ”näyttävän” sisääntulon juuttumalla automaattiovien väliin – minä toisella puolella ovea ja laukku toisella…
Viikon mieleenpainuvin hetki: tapasin henkilön, jonka karisma ja kyvyt vakuuttivat. Kyseisen henkilön tapaavat myös kaikki PartyLite konferenssiin osallistuvat!
Viikon parhaat naurut: sain lukiessani Facebookista tilapäivitystä, jossa kylmävahaliuskojen käyttö johti ennalta arvaamattomiin ja toinen toistaan kiperämpiin tapahtumiin. Koetin aikani pidätellä naurua, kunnes en enää pystynyt hillitsemään itseäni ja niinpä purskahdin nauramaan ääneen (kuuluvasti). Ai niin, tämä tapahtui junan neljän hengen työskentelyhytissä, jossa en ollut yksin.
Viikon onnistuminen: ei sattunut tällä kertaa omalle kohdalle, mutta rakas kummipoika suoritti kevytmoottoripyöräkortin teoriaosan menestyksellisesti. Onnistumisen kunniaksi joimme pullakahvit katsastusaseman läheisyydessä sijaitsevassa kahvilassa.
Viikon arvosana: 9+, sillä aina on varaa parantaa… J

Hyvää äitienpäivää 12.5. kaikille äideille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti